Op het etiket  wordt ook de samenstelling van het voedsel vermeld als u wil diëten.dukandieet

 

Het  hoofdingrediënt wordt als laatste genoemd en het ingrediënt waar het minste van is gebruikt  als laatste. Als er op het etiket van een product eerst appel staat vermeld en dan pas suiker,  bevat het meer appel dan suiker en wat belangrijk is in een dukan dieet om te weten. Let  altijd op de totale hoeveelheid vet op het etiket. Er staat soms op vermeld hoeveel gram meervoudig onverzadigd vet, enkelvoudig onverzadigd vet cholesterol en vetzuren een product bevat. Omdat u alleen producten wil kopen met weinig of geen vetten, moet u uitkijken voor artikelen zoals olie, bakvet, boter, chocolade of melk chocolade, cacaoboter, room, ei, eierdooier, glycerol, reuzel, mono of diglyceriden, nier vet of volle melk bestanddelen  bevatten. Vermijd deze. Om geen onnodige suiker binnen te krijgen, moet  u ook uitkijken voor producten die een van de volgende stoffen bevatten,  vooral als ze het hoofd bestanddeel vormen, of als er meerdere van deze stoffen  in een product voorkomen. Vermijd de volgende producten als u een dukan dieet wil volgen.

 

 • Ahornstroop
 • Dextose
 • Fructose
 • Geconcentreerde vruchtensappen
 • Gluco-fructose
 • Glucose
 • Glucose stroop
 • Honing
 • Lactose
 • Maltose
 • Melasse
 • Stroop
 • Sucrose
 • Suiker

De kunst om etiketten te lezen en wel te doen als u een  dieet volgt.

 

Op de etiketten staan bepaalde termen die door voedsel fabrikanten worden gebruikt. Wat betekenen ze? Laat u niet voor de gek houden door etiketten met woorden als light of licht. Deze woorden kunnen slaan op de kleur, structuur, smaak, alcohol percentage, natrium gehalte of het vet gehalte. Sojasaus light kan bijvoorbeeld weinig natrium bevatten. Olijf olie light kan licht van kleur zijn en nog steeds uit 100%  vet bestaan. Als het etiket light op het vetgehalte staat, betekend dat het voedingsmiddel een derde of de  helft minder Calorieën  bevat dan het gewone product. Met light wordt doorgaans bedoeld dat het om een product gaat met een verlaagd vetgehalte (33%) in vergelijking met het klassieke levensmiddel. Ook de vermelding  cholesterol vrij op het etiket kan misleidend zijn.  Het betekend dat het voedingsmiddel niet meer dan 2 milligram of minder voeding -cholesterol bevat en 2 gram of minder verzadigde vetten per portie en waar je op moet letten in een dieet. Maar het product kan nog steeds onverzadigde vetten bevatten. Plantaardige olie is bijvoorbeeld cholesterol vrij, maar bestaat bijna volledig uit onverzadigde vetten. Zelfs een etiket als 95% vetvrij kan misleidend zijn, omdat het op het percentage vetvrij gewicht kan slaan en niet op het percentage vetvrije energie. Van kalkoenfilet wordt bijvoorbeeld in advertenties gezegd dat 95% vetvrij is, maar meer dan de helft van de energie van kalkoenfilet bestaat uit vet. Zuivelproducten moeten tussen de 0.5 en 2 procent melkvet bevatten om het etiket mager te verkrijgen. Mager vlees mag niet meer dan 10 procent vet bevatten en wat u moet weten in een dieet.

De voordelen van bewegen en een dieet.

dukandieet

Er is een simpel feitje dat u moet weten  over lichaamsbeweging, alleen regelmatige  inspanning houdt uw basaal metabolisme zo hoog dat het lichaamsvet blijft verbranden. Zelfs uren na het sporten blijft uw basaal metabolisme hoog. Zoals u inmiddels al weet zorgden de diëten die u misschien eerder heeft geprobeerd er vooral voor dat uw lichaam, de hongertroepen inschakelde, omdat het dacht dat het een strijd op overleving moest leveren. Terwijl de honger aanbleef en uw lichaam dacht dat het uithongerde, werd de stofwisseling  vertraagd om energie te bezwaren. Dat is het voordeel van bewegen in een dieet het verhoogt de stofwisseling zodat die overtollige kilo’s eraf vliegen.

Begin vandaag nog direct aan dit geweldige Vitadis slanker leven dieet plan met tips, tricks en advies!

Klik hier!>>

 

Dukandieet

 

 

Bewaren