De voordelen van bewegen in een Dukan Dieet.

Dukandieet

Lichaamsbeweging zet het lichaam ook aan om lichaamsvet in plaats van koolhydraten of spieren te verbranden. Onderzoek heeft uitgewezen dat u  bij het afvallen alleen 75 procent vet en 25 procent spieren verliest. Als u daarna ook meer aan lichaamsbeweging doet, kan het spierverlies nog meer worden terug gebracht tot 5 procent. Door het nemen van voldoende lichaamsbeweging en een dieet te volgen wordt er natuurlijk ook veel energie verbrand. Als u wekelijks veel oefeningen wilt doen die 5000 Calorieën verbruiken, zou u zelfs als u gewoon blijf eten binnen 2.5 tot 3 jaar  2 tot 2.5 kg zijn afgevallen. Gewicht dat u wilt kwijt raken in een dieet en dat u nooit zou zijn kwijtgeraakt zonder die inspanning.

Hoe actiever u bent, hoe meer energie u mag gebruiken zonder aan te komen in een dieet.

dukandieet

Verder veranderen lichamelijke oefeningen uw lichaamsbouw doordat u spieren kweekt en vet verliest in een  dukan dieet. Het is in uw eigen belang dat u veel spierweefsel heb en weinig vet. Spieren  vergen meer energie om in stand te blijven dan vet reserves. Dus hoe meer spieren u hebt, hoe makkelijker het is om slank te blijven. Als u spierweefsel toeneemt, neemt ook de dagelijks te verbranden hoeveelheid energie toe, zelfs als u niet beweegt want spieren vergen meer energie om in stand te blijven dan vet.

Naarmate  u ouder wordt, wordt een deel van uw spieren omgezet in vet en wat belangrijk is om te weten in een dieet.

 

 

Dat is namelijk een onderdeel van het verouderingsproces. Het is namelijk een belangrijk onderdeel om te blijven bewegen, om dat proces te voorkomen of te vertragen. Spieren wegen meer dan vet en nemen minder ruimte in. Verder zorg voor genoeg lichaamsbeweging ervoor dat u voedsel snel door het spijsverteringskanaal beweegt. Daardoor wordt voedsel dat anders gewicht aan uw lichaam zou toevoegen niet geheel opgenomen in het lichaam.  

Op deze website vindt je tips, tricks, adviezen en een dieet plan die je direct kunt gebruiken. Klik Hier!>>

Dukandieet

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *